AKKURAT NO OG FREMTID

 KRISTIANSUND DEN 16 JUNI 2017.                   

HEI OG VELKOMMEN T `PARADISET ` DET ALLER FØRSTE Æ BLE NØYDT T OVER MÅLGRENSA SOM NYLIG ER OPPNÅDD T PARADISET OPPGANG ER Å REDDE MITT EGET LIV HITTIL.  Å HAR AKKURAT FÅTT SAVET MITT EGET LIV FOR 23 DAGER FREM I TID IFRA I GÅR KVELD.  ALL EKSISTENS ONDT INNABORDS I MIN EGEN LEVNING ER IKKE T Å SPØKE MED. HER ER DET NØYDT TIL Å BLI KAPPET ONDTE STRENGER T MÆ UTEN Å UTDYPE NOE SÆRLIG MERE HER AKKURAT NO PÅ GRUNN AV MI EGA SIKKERHET FOR ØYEBLIKKET.  MEN Æ VAR INNOM POLITIVAKTA I GÅR Å TIL DI 3 DAMENE SOM SITTER DER, MED 3 STORE FRUKT POSER M/SOKKER OG SA AT DI BLE NØYDT T Å GÅ PÅ KAFFE T`N Polti Mester Bastian OG BybE OM Å FÅ SE PÅ BOKSEN T`N Gullet. Ho SOM MOTTOK IFRA MÆ SKULLE GI BESKJEDENE VIDERE 😀 STORE OG SMÅ BOKSTAVER ER FORDI ALL LEVENDE EKSISTENS ER RAMMET AV EN ONDTE HJERNE OG EN ONDTE TON.  MEN MÅLET ER FRED PÅ JORD DEN 30 MAI 2025.  MEN ALLER FØRST ER Æ NØYDT T Å FÅ REDDET MITT EGET LIV.  Å DET SKJER KUN VED AT ONDT ER NØYDT T Å VIKE FOR GODT. ALT FERDIG DØMT, MEN UVITEN I ESAGT PÅ DET MESTE, MEN VET GROV BUNNEN.  7 ÅR MED HELVETE PÅ JORDA FØR FRED BEGYNNER Å SKJER. SÅ TIL DET 8 ÅRET SKA DET BLI FRED PÅ JORD.  NØYDT T DETTE SKA IKKE ONDTE HJERNENE BLI T NOE.  DET KOSTER DYRT Å BEVISGJØRE HER AKKURAT NO TOK HEILE 10 DØGN AV MIN OPPTJENTE LIVSTID.

 

 21 JUNI. DAME PÅ POLITI VAKTA GIKK PÅ MIN KOMANDO TIL Polti Mester Bastian PÅ KAFFE OG MED ORDRE VIDERE Å BE Polti Mester Bastian OM Å SE PÅ BOKSEN T Gullet OG DERETTER NED PÅ HANS KONTOR Å SE Gullet I ØYNENE. DET BLE IKKE SÅNN FORDI Di ER IKKE PÅ SAMME TIDSPUNKT PÅ JOBB LENGRE.

3 AUGUST. HER I GÅRDEN VEIT Æ IKKE OM Æ SKA DØ ELLER LEVE, HÅP DET ORDNER SEG PÅ EN AKKURAT DER Å DA SÅ Æ STÅR LEVENDE T SLUTT.  DET Å HA ALL EKSISTENS ONDT I SEG ER MER ELLER MINDRE PERVERST PERVERST EKSTREMT PERVERSET Å SAMT ER NØYDT I NØYDT T Å BYGGE PARADISET.  

HER TREGS DET FRIVELIGE, OMSÅ KONTAKT MÆ PÅ 97884593. 

28 NOVEMBER 2017. I FORGÅRS GIKK Æ INN I NY EPOKE HER IGJEN, MED ALL EKSISTENS ONDT Å TRE KVARTER CIRKA FØR MIDNATT DEN 26 NOVEMBER Å ÅPNET ET NYTT PARADIS 💋 FORUTEN DET SÅ ORDNET Æ FRØ T KUNNSKAPENS TRE Å LA DI TIL TØRK INN I GUDS TE BAR I DEN BLÅ LAGUNE.  JA TIL VÅREN 2018 SKA Æ OM Æ FORTSATT LEVER DYRKE FREM KUNNSKAPENS TRE SELV Å LEGGE UT FOR SALG UNDER UNNIVERSETS KONSERN.  SELVFØLGELIG I HJEMLAGA KOMPOST JORD.

KUNNSKAPENS TRE ER NOE ALLE RELIGIONER FRYKTER FOR FRI TANKE 🤪❤🤪 

FEBRUAR 2018 ER VåR STØRSTE KRISETID FOR VåRt UNNIVERS.  LEVER Æ FORSATT DEN 25 FEBRUAR 2018 ER Æ UDØDELIG FOR ALL EKSISTENS ALT ONDT. AKKURAT I DAG DEN 28 NOVEMBER EN AV HENDELSER MED ondt I MÆ SÅ PRØVDE det Å RIVE TUNGA MI NED Å BAK.  ELLERS SÅ SKA Æ TIL Tannlegen I DAG Å DER SKA Æ TREKKE UT SÅ NYE TENNER KAN KOMME TIL 🤪😀🤪 

NO BEGYNNER Æ Å NUMMERE HER SÅ DET BLIR LETT Å FINNE TILBAKE FOR Dere.

NUMMER 1 

TIRSDAG 5 DESEMBER HAR Æ AVTALE MED Politi vakta MED NY TIME TIL EN Etterforker KLOKKA 12.00. Politiet BLE GJENNOMFØRT. HVA SOM SKJEDDE KOMMER PÅ EN AKKURAT DER Å DA 

NUMMER 2 

6 DESEMBER I DISSE DAGER SENDER Æ BREV T Konge HUSET OG Thorvald Stoltenberg. BREVET LYDER SLIK ! 

HEI Å HÅ Kong Harald, Dronning Sonja OG Herr Thorvald Stoltenberg NO KAN Æ MEDELE AT Æ STÅR I PARADISETS ÅPNING.  IKKE HEILT GREIT DA, DA Æ IKKE VEIT OM Æ OVERLEVER ENNO MEN LEVER Æ FORTSATT DEN 25 FEBRUAR 2018 JA DA HAR Æ FÅTT DET T. 

Æ GÅR MED ALL EKSISTENS ONDT I MÆ Å DET ER OPPKNYTTET TIL ALL LEVENDE EKSISTENSER.  DET VIL SI AT ALL Levende EKSISTENSER ER BLITT RAMMET MED 2 ONDTE TONER I INNHJERNEN SIN, SÅ NOE AV DETTE BLIR NØYDT I NØYDT T Å VIKE FOR FRED PÅ JORD KORT SAGT. FORTSETTELSE AKKURAT NO SPRAKK Æ PÅ TOPPLOKKET PÅ SKALLEN MIN AV ALL EKSISTENS ondt SÅ Æ MÅTTA AVSLUTTE Å SKRIVE HER NO FORTSETTELSE SKJER. 

7 DESEMBER EN narkoman KOMMER PÅ BUTIKKEN MIN Å Æ BER Han OM EN TABELETT FOR FRED PÅ JORD Å Æ FÅR EN VALIUM Å KASTER DEN I BOSS. SÅ DA TOK Æ NARKOTIKA DIREKTE IFRA narkomanen Å TILINTETGJORDE DEN. Konge BREVET FORTSETTER NÅR DET KAN DET. 

8 DESEMBER VÆRT PÅ politiet FOR Å BLI OPPRINGT T AVTALE FOR ANMELDELSE AV EN kjøre skole HER I BYEN. UMULIG FOR MÆ ÅBLI BLIVEDE PÅ politistasjonen I DAG PÅGRUNN AV ALVORLIGE ondte strømmer.  

11 DESEMBER. VANT OVER BIG BANG SOM

LØSTE SEG UT I MÆ

IDET Æ SÅ EN ‘ gammel venn ‘ LANGS VEIEN. FIKK KNEPET IGJEN ØYE MITT ØYEBLIKKELIG Å ÅPNET DET IKKE FØR DET VAR TRYGT IGJEN. GRUSOMT GRUSOMT GRUSOMT. MULIG Æ SKA IGJENNOM 5 SLIKRE HENDELSER. 

21 DESEMBER Æ LEVER FORTSATT Å HÅPER AT Æ GJØR DET ETTER JUL OGSÅ. SKA Æ OVERLEVE DETTE ER NOE NØYDT T Å VIKE. 

23 DESEMBER. Æ HAR MOTTATT 7 UDOTINERTE BIG BANGER SOM LIGGER I INNHJERNEN MIN SOM Æ ER NØYDT I NØYDT T Å VINNE OVER SKA IKKE BIG BANG SKJE 😥 ALT ØDELAGT SÅ

DET ER NESTEN UMULIG FOR MÆ Å FÅ SENDT T UNNIVERSETS EKSAMEN SÅ OM du SER MÆ PÅ DIN VEI SÅ

ROP T MÆ OM Æ TRENGER Å SENDE NOE ELLER RING MÆ PÅ 48394682 ELLER 97884593 Å SI Æ KAN KOMME T dæ Å FÅ SENDT T UNNIVERSETS EKSAMEN. GJØR DET VED Å SI TING SOM Æ SENDER T UNNIVERSETS EKSAMEN IGJENNOM ØYNENE DINE Å INN T innhjernen din. SOM du IGJEN SENDER T all levede eksistenser. KOM GJERNE INNOM BUTIKKEN MIN

Å SPØR OM Æ TRENGER Å SENDE OGSÅ. ALLTID EN LITEN GAVE PÅ LUR. SER UT SOM HEILE nabolaget MITT ER ØDELAGT FOR SENDING. Æ ER NØYDT I NØYDT I NØYDT Å FÅ SENDT T UNNIVERSETS EKSAMEN HVER DAG Å Æ ER NØYDT I NØYDT Å FÅ SAGT KODE ORDENE T UNNIVERSETS MINST 3 GANGER DAGLIG. 

31 DESEMBER HAR GJORT ET FREMSTØT I MOT ondt Å HAR I DAG LEVERT INN ANMELDELSE PÅ EN kjøre skole HER I BYEN T Politiet. MÅ PRØVE Å FÅ BUKT PÅ NOE ondt.  

 

GODT NYTTÅR 2018 MÅTTA Vi MØTE NY FREMTID STRAKS. ALVORLIG TID MED MASSE UDETONERTE BIG BANGER I MÆ. medlemmer T JORD KLODA ER ALFA OMEGA SÅ MELD dæ PÅ VIA GJESTE BOKA MI ELLER DIREKTE PÅ MESSINGER T MÆ. 

 

2/4 JANUAR. BLE UTVIST IFRA sentret I BYEN AV senter lederen DEN 2 JANUAR UTEN GYDIG GRUNN. TOK LOVEN I EGNE ARMER 4 JANUAR Å DRO PÅ sentret Å FIKK HJELP T TELEFONEN MIN. HISTORIA OM DET KOMMER PÅ EN AKKURAT DER Å DA IALLEFALL SKA Æ ANMELDE senter leder nergaard. MÅ BARE VENTE PÅ DEN SKRIFTLIGE UTVISNINGEN KOMMER VIA securitas SOM SKULLE SENDE VIA Politiet. ALT Æ GJORDE PÅ sentret I GÅR VAR Å SPØRRE ei OM navnet T ei. ONDT SKA FÅ VIKE NÅ !!! 

11 JANUAR. ALT Æ KAN SI LEVER Æ FORTSATT 25 FEBRUAR JA DA HAR Æ FÅTT DET T. HER KNUSES SKJELETTET MITT OPPTIL FLERE GANGER I DØGNET.   KVALMT.  

15 JANUAR SÅ TILBAKE T torvald OG kongen OG dronningens BREV STARTER PÅ NYTT HER. 

12 DESEMBER. HEI Å HÅ kong harald, dronning sonja OG torvald stoltenberg.  NO KAN Æ MEDELE AT Vi STÅR I PARADISETS ÅPNING. IKKE HEILT GREIT DA, DA Æ IKKE VEIT OM Æ OVERLEVER ENNO MEN LEVER Æ FORTSATT DEN 25 FEBRUAR 2018 HAR Æ FÅTT DET TTT.  

GÅR MED all eksistens ondt I MÆ Å DET ER OPPKNYTTET T all levende eksistenser.  DET VIL SI AT ALT levende ER BLITT MERKET MED TO ondte toner I innhjernen sin, SÅ noe AV DETTE BLIR NØYDT T Å VIKE FOR FRED PÅ JORD KORT SAGT.  

DET ER MULIG OPPSTÅTT ET ALVORLIG PROBLEM SOM KAN FÅ FATALE FØLGER OM Æ BLIR ANMERKET MED INKASSO. HAR VENTA Å VENTA PÅ REGNINGA IFRA EN BLOMSTER BUTIKK I oslo, SOM LEVERTE UT NOEN KUNNSKAPENS TRE FOR MÆ DA Æ LÅSTE OPP DØRA T PARADISET VåRt. de SKULLE SENDE REGNINGA PÅ MAIL T MÆ MEN INGENTING ER DUKKET OPP. PROBLEMET ER AT Æ IKKE VEIT HVILKEN BLOMSTER BUTIKK DA DET GIKK IGJENNOM FLERE VIA NETTET PÅ ET TELEFON NUMMER. SÅ DET HADDE VÆRT ØNSKELIG OM noen AV dere KUNNA HA SENDT MÆ NAVNET T BLOMSTER BUTIKKEN SÅ IKKE BIG BANG SKJER AV DEN GRUNN.  

JA herr torvald stoltenberg, erna OG siv FIKK OGSÅ HVERT SITT KUNNSKAPENS TRE FORUTEN kong harald JA AKKURAT DETTE TREET ALLE RELIGIONER FRYKTER FOR FRI TALE.  DET HENGER VEL EN LAPP MED BLOMSTER BUTIKKENS NAVN PÅ HVERT TRE VIL Æ TRO DA Æ OGSÅ LA TIL EN LITEN SKRIFT DER. MAIL ADRESSA MI ER ukvern@hotmail.com PÅ FORHÅND TAKK.  

SÅ IFRA NESTE VÅR BLIR DET SELV PRODUKSJON AV KUNNSKAPENS TRE. FRØENE LIGGER ALLEREDE TIL TØRK I GUDS TE BAR I DEN BLÅ LAGUNE.  ET ROMI LEILIGHETA MI HVOR DET SKA AVHOLDES UNNIVERSETS INTERNE STYRE MØTER OG SAMT GJESTE BESØK IFRA dere OG andre kjente LANDOG STRAND JORDEN RUNDT.  TIL EN HYGGELIG KOPP TE MED NOGET ATTÅT.  SELV LAGET KOMPOST JORD VIL OGSÅDI NYSKAPTE KUNNSKAPENS TRE FRØ LIVETS RETT OK Æ ER IKKE SKAPT MED GRØNNE FINGRER DETTE LIVET MEN Æ SKA GJØRE MITT BESTE FOR Å FÅ DET T.  

LEGGER VED LAPPEN SOM VISER TIL BEVIS GJØRINGEN MIN. 

ELLERS DA FRED PÅ JORDEN DEN 30 MAI 2025 KLOKKA 13.00 OM Æ IKKE DØRUT MED all eksistens ondt. 

DA GÅR DET GALE HER PÅ JORDEN OG MITT UNNIVERS, SKAPT FOR HVERANDRE ondt SKJER I HURTIGHET OG big bang LIKE RUNDT HJØRNET SÅ Vi FÅR KRYSSE FINGRENE FOR AT Æ FORTSATT LEVER 25 FEBRUAR 2018.  

MED HILSEN

JA JA TITLENE ER MANGE MEN Æ TAR BARE I DAG AKKURAT NO........MODER JORD UNNI KVERNEN. 

VANT OVER BIG BANG I GÅR I DENNE RUNDE. GRUSOMT GRUSOMT GRUSOMT. DETTE VAR DEN 11 DESEMBER ANTAR Æ NO I SKRIVENDE STUND DEN 18 JANUAR 2018.  

18 JANUAR 2018. JA DET ER IKKE EN SELVFØLGE AT Æ FORTSATT LEVER DET KUNNE HA TATT SLUTT I FORGÅRS MEN NÅR Æ FIKK GJORT DET Æ Å BLE FITTE NØYDT I NØYDT T Å BYGDE Æ OPP NYTT LIV I MÆ SJØL IGJEN. DET ER IKKE T Å SPØKE MED all eksistens ondt. NO HAR Æ BEGYNT Å TENKE NO ER DET IKKE SÅ LENGE IGJEN T 25 FEBRUAR Å Æ HAR BEGYNT Å TENKE PRØVE Å VÆRE LITT FLINKERE GJØR Æ DET VIL Æ ANTAGELIGVIS REDDE MITT EGET LIV.

19 JANUAR 2018  kjærlighets dreperen KNEKT.  

29 JANUAR AKKURAT SKREVET ET SMÅ STORT INNLEGG HER MEN BLE IKKE LAGRET EN GANG SELV OM DET GIKK HEILT DIT SÅNN SER SIDEN UT. 

GÅR IKKE ANT Å SKRIVE OM ULYKKA SOM SKJEDDE I DAG FÅR IKKE T Å LAGRE DET. 

SER dere MÆ I LIVET ETTER 25 FEBRUAR JA DA HAR Æ FÅTT DET TTT. 

 31 JANUAR HOLDER PÅ Å BLIR LEVEDE OPP SPIST AV all eksistens ondt INNVENDIG OG UT SEND MÆ ØYEBLIKKELIG ET EKSTRA LIV DET GJØR du VED Å SI JA TIL DET Å SI T EN person Æ VIL GI MODER JORD ET EKSTRA LIV SÅ FRED PÅ JORDEN FREMDELES KAN SKJE 💚 

skapt for hverandre ondt skjer OM Æ BLIR OPP SPIST Å big bang like rundt hjørnet. Æ TRENGER MASSE MASSE LIV NO SKA Vi FÅ T TA NO 👸 

5 FEBRUAR MÅTTA Æ GÅ I NØYDTEN MIN ENDTE MED UTKASTELSE IFRA SYKRIATISK, HISTORIEN ER LITT LENGRE MEN DA VANT Æ. OK IKKE TRYGG FØR 26 FEBRUAR OM Æ ER UDØDELIG I MOT all eksistens ondt 👸

9 FEBRUAR. MÅTTA LEGG skapt for hverandre ondt PÅ JORDA FOR Å UNNGÅ big bang.  

16 FEBRUAR SÅ SKREV Æ ET INNLEGG HER IGJEN MEN BLE IKKE LAGRET Å BLE VEKK. MEN I ALLE FALL LEVER Æ FORTSATT OM 10

DAGER ER Æ ANTAGELIGVIS UDØDELIG I MOT all eksistens ondt 👸 

17 FEBRUAR I KVELD FIKK Æ KUTTET STRENGEN T ondt.  

3 MARS ondt ER NØYDT T Å VIKE FOR GODT. 

👑 👑 

JA NO ER Vi KOMMET TIL DEN 4 MARS OG Æ HAR SNART VÆRT EI UKE I OPPSTANDELSENS LAND Å DET SER UT FOR AT Æ ER UDØDELIG FOR all eksistens ondt. MEN Æ HAR ENNO IKKE SATT MINE BEIN PÅ JORDENS MEST BETENTE STED. DER big bang VIRKELIG KAN SKJE Å AKKURAT DER ER MITT STØRSTE ØNSKE Å KUNNE NÅ MITT MÅL DER. NOENAVN DET FØRSTE Æ GJORDE NÅR Æ ANKOM OPPSTANDELSENS LAND VAR Å PLANTE HJEM TØRKA FRØ T KUNNSKAPENS TRE ✌️ 

HEI SAN 5 MARS Æ TENKTE HER PÅ MORRAN I DAG Æ SKA NÅ MITT MÅL HER I OPPSTANDELSENS LAND MEN, DA KNAKK HODET MITT AV, SÅ DA ER DET VEL BEST Æ OPPRERER IFRA TRYGT STED. 

21 MARS 2018 KANSKJE BLE Æ FRIKJENT I DAG DETTE FÅR Æ IKKE HEILT KLART SVAR PÅ FØR DET LIGGER BREV HER I MIN POST KASSE IFRA fylkeslegen.  

DEN 25 MARS. FREMTID Å FREMTID FOR VåRt UNNIVERS I ALLE FALL MÅ DET BLI SLUTT PÅ AT Æ BLIR MISSHANDLET AV politiet. MÅ LEVERE INN NY ANMELDELSE PÅ kjøre skolen HER I BYEN IGJEN I DAG FORDI DEN Æ LEVERTE INN DEN 31/12 2017 ER FORSVUNNET HOS politiet. JA FOR ho SOM LOVTE Å TA SEG AV SAKEN HAR SENDT DEN VIDRE T noen andre JA FOR DETTE HADDE ho IKKE TID T PLUTSELIG. OG NÅR Æ RINGTE Å ETTERLYSTE SAKEN VAR DEN IKKE REGISTRERT.  

1. PÅSKE DAG 👸 HI HI NO MÅ Æ GRATULERE MÆ SJØL HIPP HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA NO STARTER Æ OPP STRAKS MED INNREDNINGEN AV GUDS TE BAR I DEN BLÅ LAGUNE IN THE WHITE HOUSE 👸

 

MIN LILLE PRIVADO HVOR UNNIVERSETS STYRE MØTER SKA AVHOLDES Å SAMT MINE gjester BLIR INVITERT T SOM ALLEREDE STARTER OPP 30 MAI I 2018 👸

10 APRIL 2018. AKKURAT NO VEIT Æ FREMTIA MI OG VåReS. Æ ER TVUNGET INNI KUN Å SPISE DET SOM NESTEN BARE KOMMER RETT IFRA NATUREN FOR Å IKKE BLI SPRENGT T HELVETE AV all eksistens ondt. I GÅR PÅ JOBB SMALT DET NESTEN. Æ SKULLE BØYE MÆ NED DA RYGGEN FIKK EN SKA SMELL SOM IGJEN NEDSATTE MÆ I MOT all eksistens ondt SOM IGJEN RESULTERTE T AT HEILE KRANIET MITT BLE PULVERISERT I TO TUSEN MILLIONER BITTE SMÅ BITER. KVALMT VAR DET MEN DET BLE MØYAKTIG REPARERT PÅ EN AKKURAT DER Å DA MED DET SAMME IGJEN, Æ HADDE kunde I BUTIKKEN NÅR DET SKJEDDE MEN SOM VANLIG NÅR DET SKJER NOE MED all eksistens ondt SÅ SIER Æ ALDRI NOE TIL noen OM DET Å SLIKHAR DET VÆRT I 13 ÅR Å VEL SÅ DET. 

DET FØRSTE MENNESKETS OPPBYGGING KOMMER PÅ EN AKKURAT DER Å DA, HAR PEILINGA SÅ VITEN DUKKER OPP PÅ EN AKKURAT DER Å DA, MED HISTORIEN ondt OG GODT 👸 

DET ER IKKE BARE Å BARE Å BEVISGJØRE STRAKS Æ SKRIVER NOEN ORD BLIR Æ ANGREPET AV all eksistens ondt SÅ DET MÅ SKJE PÅ EN AKKURAT DER Å DA NÅR Æ KAN DET. SÅ Æ HÅPER dere HAR FORSTÅELSE  FOR DET OK DET MÅ dere HA, GIR Æ FAN I Å PEISER PÅ MED SKRIF I TID OG UTIDER KAN big bang SKJE.  

FREDAG 13 APRIL. NO ER MULIGENS MIN FØRSTE POST KOMMET TRYGT FREM T JORDENS MEST BETENTE STED FOR big bang I OPPSTANDELSENS LAND.  

19 APRIL NO HAR Æ FÅTT DATO PÅ NÅR Æ AVSLUTTER BUTIKKEN MIN Å DET BLIR T DEN 23 JULI OG DET BLIR GODT I GODT I GODT T MÆ OK KOMMER TIL Å SAVNE DEN DA MEN HELSA TÅLER DET IKKE MERE. ØDELAGTE FINGRER OG ØDELAGT RYGG MEN INTET ER UMULIG SÅ KANSKJE Æ ÅPNER NY BUTIKK IGJEN OM NOEN ÅR 😜😜😜 MÅ KANSKJE DET FOR Å UNNGÅ big bang. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 20:17

Hi,can you confirm my payment and let me know when I can expect my order to arrive,
Thank you, Elisabeth Sjøli (order #15) 27.4.2020 paid 71kr to 3910.66.20494

...
13.12 | 11:52

GOD DAG olkens NO SKJER DET 🌻👼🌻 Å I DEN FORBINNELSE HAR Æ LAGET SMÅ GLYSERIN SÅPE BARN MED DUFT AV EPLE SOM Æ VIL SELGE TIL KUN KRONER 10,- I NOEN DAGER 🌻👼

...
13.12 | 04:40

DENNE VAKRE BABYEN SOM ER AVBILDET OVER HER ER MITT SISTE PRODUKT MED GLYSERIN SÅPE Å DEN DUFTER EPLE 👼👼👼 DEN KAN NÅ KJØPES FOR 35 KRONER ✌🏻I NETT BUTIKKEN.

...
14.02 | 11:16
NO SKJER DET har mottatt 2
Du liker denne siden