OPPDAG VERKET FORTID

r                  UNNIVERSETS FOLKE PARTI       

 

GUDS TE BAR I DEN BLÅ LAGUNE DEN 12 APRIL 2017.  DET ER I DAG STIFTET UNNIVERSETS FOLKE PARTI OG DET ENESTE PARTIET SOM KAN FÅ FRED PÅ JORDA.  MEDLEMER ØNSKES OG DI 30 FØRSTE SLIPPER MEDLEMS AVGIFT.  DE NESTE MEDLEMENE ER NØYDT T Å BETALE KRONER 100 PR MEDLEMSKAP.  MED HILSEN UNNIVERSETS DRONNING MODER JORD UNNI KVERNEN FREDS GUDINNA.

                        MEDLEMER

1. unniversets dronning MODER JORD UNNI KVERNEN FREDS GUDINNA

2. sverre kvernen

3. bjørn peder roksvåg

 4. roger kristian nilsen 

25 JUNI 2017 🤪 

BEVIS GJØRING AV MITT/Vårt VERK VIL SKJE HER 🤪 VED AT Æ STARTER MED Å GÅ TILBAKE I VÅR FORTID ET LITE STYKKE Å LAR DET SKJE HOVEDSAKELIG SLIK Æ HAR LAGT DET UT PÅ MELDINGER VIA SMS OG MESSINGER. SÅ VELKOMMEN T PARADISET FOLKENS Å OPPDAGE HELVETE I DEN VIRKELIGE VERDEN OG DENS SANNE HISTORIER OM VÅRES EKSISTENSER 🤪 JA HVERT ET ORD ELLER EN BEVEGELSE Du TAR HAR EN STOR BETYDNING FOR VÅRT UNNIVERS.  MEN Du/Dere ER NOK FORUT SAGT ETTER MÆ Å DET VIL SI DET Æ GJØR AVGJØR HVA Du/Dere BLIR NØYDT T Å GJØRE JA SELV OM Du/Dere VIL DET.  SÅ VELBEKOMMENE SKA Du/Dere VÆRE T Å BLI VIS, VISERE OG VEL BEVIST 🤪 

I DAG DEN 29 OKTOBER VIL Æ SKRIVE FORORDET TIL MIN BEVISGJØRING HER........ 

 

                      FORORD

ET SKAPERVERK ER BYGD PÅ ONDT OG GODT OG INGENTING ANNET Å DET SKA Æ MØYSOMMLIGE BEVIS HER ! SMÅ SKRIFT PÅ dere FORDI Æ ER BLITT RAMMET MED TO AKTIVE SKAPERVERK MED ILDONDT OG dere ALLE ER BLITT MERKET MED TO ONDARTET ONDTE TONER INNE I INNHJERNEN deres I INNER CELLA CELLE CELLAS INNHJERNE I SKALLEN dokkers. MÅTTA dokkers FORDI IKKE VÆRE HØYTIDELIG T ondt DA Æ GÅR MED ALL EKSISTENS ondt INNI MÆ.  SÅ FOR DEN SOM MÅTTA PRØVE Å SKADE MÆ FORDI Æ SKA GJØRE EI BEVISGJØRING HER, VIL FÅ FATALE FØLGER FOR HEILE VåRt UNNIVERS OG SELVFØLGELIG FOR ALL LEVENDE EKSISTENSER INKLUDERT HVERT ENKELTE MENNESKE. 

 

MÅLET MITT ER FRED PÅ JORD DEN 30 MAI 2025 OG DET KOMMER IKKE AV SEG SELV, Æ ER NØYDT I NØYDT SÅ SI HEILE DØGNET RUNDT, MED NESTEN ALT Æ SKA DET.

 

Æ BEGYNTE Å LØSE SKAPERVERKET HØSTEN 2004 VED Å ÅPNE MIN EGEN INNHJERNE OG ER SELV LÆRT.  MED ALT SOM SKJER PÅ EN AKKURAT DER Å DA Å DET ER NÅR Æ/Vi SIER OG GJØR.  ALT ER FORUTSAGT FREM TIL I DAG SØNDAG DEN 13 AUGUST 2017 ETTER DENNE DAG AVGJØR HVER EN HANDLING Æ FORETAR MÆ.  Å DET GJØR AT dere GJØR DET dere GJØR.

 

skapt for hverandre ondt ER PÅ FULL VEI Å DETTE MÅ Vi SAMMENS STOPPE.  HVORDAN FÅR Dere SPØRRE MÆ OM PÅ MESSINGER, MEN ONDTE STRENGER ER NØYDT T Å KUTTES. 

 

DET HAR SKJEDD Å SKJEDD I DI ALLE ÅR, MEN MIN BEVISFØRING VIL Æ TA IFRA NOVEMBER 2016, MEN FØR Æ GÅR TILBAKE DIT VIL Æ NOK SKRIVE LITT IFRA PÅSKEN 2017. 

 

ELLERS SÅ HAR EN HAUG MED BØKER MED SKAPERVERKS MELDINGER OG EN DEL AV DI ER LAGRET PÅ Politi stasjonen RUNDT CIRKA 100 000 MELDINGER. 

 

ET SKAPERVERK ET UNNIVERS ER IKKE BYGD PÅ 7 DAGER MEN PÅ 750 000 BILLIONA ÅR GANGE 4 HER Vi ER KOMMET FREM TIL I DAG. 

 

LA OsS SAMMEN KLARE Å FÅ STOPPET SKAPT FOR HVERANDRE ONDT BLIR FULLFØRT SÅ BIG BANG SKJER.  ( TILINTETGJØRELSE AV ALL EKSISTENS ) Æ SIER DET BARE ALLEREDE HER GJØR IKKE Politiet HER I BYEN OPP MED MÆ VIL NOK BIG BANG SKJE.  SÅ Folkens HVIS Dere AT DET BLIR UMULIG FOR MÆ Å LØSE DEN FLOKEN MÅ Dere SOM KAN HJELPE MÆ Å FÅ SAKEN I LAND.  SAKEN KOMMER FORTLØPENDE HER ETTERHVERT. KORT SAGT Politiet HAR TATT 8 POSER TØRKA FRUKT IFRA MÆ UTEN Å BETALT FOR SEG.  OK EN HAR TILSTÅTT Å BETALT DET DOBBELTE TILBAKE TIL MÆ. 

 

SNILL SNILL SNILL ER DET ENESTE SOM KAN FÅ FRED PÅ JORDEN.

 

SÅ DA ØNSKER Æ Dere VELKOMMEN TIL EN LANG LANG LANG REISE SOM KAN TA ÅR Å GJENNOMFØRE........OK HVIS Æ OVERLEVER T 25 FEBRUAR 2018 DA ER Æ IALLEFALL UDØDLIG FOR ALL EKSISTENS ONDT, SOM DAGLIG SPRENGER SUNDT MITT SKJELETT.  REPARERER PÅ EN AKKURAT DER Å DA

 

UNNI KVERNEN

MODER JORD Deres ALLE FØRSTE MOR.

 

 NUMMER 1

11, 12 OG 13 APRIL 2017 DAGBOK ❤ HÅPETS VEI 💋 DISSE FLOTTE HJERTENE ❤❤❤ FIKK Æ AV Elise ETTER Æ SENDTE Ho UNNIVERSETS FOLKE PARTI.  MITT SVAR TILBAKE LØD SLIK ! JA DET ER NO ALT SKJER SJØ Elise MEN ALLE ER OPPFYLT MED ONDTE PLUGG SÅ ALLE ER NØYDT T Å DØ PÅ EN AKKURAT DER Å DA MEN T PERFEKTITUMET FOR PARADISET MITT/VåRt.  Æ SKA IKKE DØ FORDI Æ HAR TATT PÅ MÆ ET NYTT SKAPERVERK ETTER PARADISET VåRt.  MANGE MANGE AV Dere VIL FÅ NYE UNNIFORMER UTEN AT NOEN FÅR VITE OM DET.  HEMMELIG.  GAMMEL UNNIFORMA SKA NØYAKTIG KREMERES.  SÅ SÅ OM Du Elise ER MIN HOVED KONTAKT I England SÅ VEIT Du HVILKE ORDRER Du SKA GI NÅR DET SKJER.  HEMMELIG KOMMER TILBAKE PÅ EN AKKURAT DER Å DA NÅR LIKET HAVNER INN I BRENNERIET.  HAR Du FORSTÅTT DIN LIVS OPPGAVE OM SÅ SKJER I RUNDT ØRAN Dine Elise ?  JA DI KOMMER TILBAKE IFRA UTI UNNIVERSET Å LANDER RETT FORAN DØRA SI HJEMME Å GÅR INN Å KLER PÅ SEG OG ER NØYDT T Å TA EN HVIL.  KOMMER TILBAKE AKKURAT LIKDAN SOM Di DRO HERIFRA MEN UTEN ONDTE PLUGG OG PLUSS LITT T. IFRA Elise æ HAR IKKE KAPASISTET T Å VÆRE HOVED KONTAKT MEN æ HEIER PÅ DÆ ❤ TIL Elise ! Du BLIR IALLEFALL NØYDT TIL Å FORTELLE dine venner HVA SOM SKA SKJE PÅ EN AKKURAT DER Å DA OG SAMT AT DET VIL BLI FRED PÅ JORDA SÅNN CIRKA 13 MAI 2023.  KAN VARIERE ET DØGN PLUSS AKKURAT NO.  MEN AKKURAT NO ER DET 13 MAI 2023 KLOKKA 13.00. TIL elin. du MÅ BARE SI IFRA OM du VIL BLI MEDLEM SÅ SKA Æ ØYEBLIKKELIG SKRIVE dæ OPP PÅ UNNIVERSETS FOLKE PARTI.  pappa SA IALLEFALL AT DETTE VAR IKKE FARLIG Å SKRIVE UNDER PÅ ( JA han BRUKER Å VÆRE NØYE MED HVA han SKRIVER UNDER PÅ ) SÅ HIV dæ PÅ elin PÅ UNNIVERSETS FOLKE PARTI.  IFRA elin ER IKKE HJEMME FØR ETTER PÅSKE SÅ æ FÅR IKKE SKREVET mæ PÅ FØR DA.  ( KOM ALDRI ) FORTSETTELSE FØLGER.

DEL 1.2

Facebook DEN 11 APRIL 2017, TIL pie nummer 3 I arken.  ( arken ER EN STOR FLERMANNS BOLIG SOM STORT SETT IGJENNOM TIDENE HAR VÆRT ET RUS BELASTET STED OG arken ER OGSÅ KALT skipet. )   JA FOR I DAG HADDE pie nummer 3 LAGT UT PÅ Facebook profilen sin BILDE AV EN freds due.  Æ SKREV I KOMENTAR FELTET T ho, DET ER IKKE MED KRISTENDOM DET BLIR FRED PÅ JORDA pie nummer 3 MEN VED SNILL SNILL OG ATTER SNILL.  IFRA pie nummer 3 ER JO SNILL MED DÆ OGSÅ jeg, til og med om vi ser forskjellig på ting. Neste kjærligheten er vakker og helten min er kristus.  Ei snill hilsning ifra mæ så ønsker æ DÆ ei god påske.  TIL pie nummer 3 !  DET HAR ALLTID VÆRT HELVETE PÅ JORDA MED RELIGIONER !!!  SÅ DERFOR ER Vi NØYDT T Å AVSKAFFE DET FOR FRED PÅ JORDA KAN SKJE !!!  SÅ DET GJØRES KUN MED GODT Å DET ER SNILL SNILL OG ATTER SNILL.  IFRA pie nummer 3 !  Hva mener DU med å avskaffe ? Er det snilt, mener DU det ?  TIL pie nummer 3 !  RELIGIONER HAR SKAPT NESTEN ALT HELVETE PÅ JORD........DERFOR SKA DET AVSKAFFES OG Folk SKA SLUTTE Å TRO PÅ SLIKT OPPSPINN.

DEL 1.3

DEN 12 APRIL ER faren T pie nummer 3 INN MED EN KOMENTAR HER PÅ Facebook.  Det å være snill nærmer seg barmhjertigheten.  Det var kristus som ga oss som samfunn og barmhjertighetens verdi.  Det er kristus tros ånd som ligger til grunnmur for vår vestlige kultur.  Påsken er viktig.  God påske.  Og, vi takker jesus for at vi fikk det nye testamentet hvor barmhjertigheten ble forkynt.  Uten det nye testamentets budskap ville tann for tann gjelde også i dag.  TIL pie nummer 3 !  Er det ifra barndommen du HAR BLITT OPPLÆRT TIL DETTE LURERIET DA pie nummer 3 ?  ALT ER OPPSPINN, ALL GUDE TRO OG OG FORGUDING OG ALL TILBEDELSE ER UNYTTIG.  FALLER IKKE I GOD JORD. SÅ KOMMER faren INN MED ENDA ET LITE INNLEGG HER.  Det er ikke snakk om `for gude og tilbe `det er snakk om at en selv må kunne tenke seg frem til det riktige for en selv, og det med di gode redskap man får.  Det tror jeg det er det egentlige budskap ifra kristus.  God påske.  Vi avslutter påske diskusjonen her.  TIL faren !  Kan du bevise at kristus finnes ???  DET KAN Æ BEVISE AT HAN SLETT IKKE FINNES Å AT DET KUN ER OPPSPINN, SÅ BEVISGJØRING VIL SKJE FREMOVER I TID NÅ !!!

DEL 1.4

13 APRIL TIL Polti mester bastian !  DET BLE NYE SENG KLÆR PÅ TILBUD BÅDE PÅ JYSK OG PRINSESS OK PÅ PRINSESS MINUS 60 PROSENT DA.  ( DETTE FORDI Æ HAR MÅTTA KASTA MINE NY INNKJØPTE SENG KLÆR FORDI DET MULIGENS HADDE KOMMET ONDTE BLOD PÅ DI AV SMÅE SÅR PÅ KROPPEN MIN.  ONDTE BLODET KUNNE IKKE KOMME TIL HAVS VIA VASK. ) SENG KLÆRNE BLE SÅ SI TIL PUNKT Å PRIKKE, DI TIL GUDS TE BAR I DEN BLÅ LAGUNE BLE BLÅ MED HVITE PRIKKER OG TIL DI PÅ SOVE ROMMET STJERNER PÅ.  ØNSKA Å FINNE TILBAKE DI GAMLE MEN VISSTE FØR Æ DRO UT AT DEN TID VAR FORBI.  MEN SIDEN Æ KUNNE DRA TIL Løkkemyra I DAG IGJEN SÅ DA ER FREI BLITT FRITATT FOR ONDTE SYRE....... ( PS ONDTE SYRA HAR SIVET UT AV silje min datter  DI 3 SITE UKENE, MEN HOVED TYNGDEN AV ONDTE SYRA HAR ho VELTA AV SEG NEDPÅ gran canari OG DIT KAN Æ IKKE REISE MERE, IALLEFALL IKKE PÅ 250 000 ÅR.  HEILT GREIT FOR MÆ DRITT LEI AV HEILE gran canari Æ.  ( HER I SKRIVENDE STUND INNFØRINGEN AV PÅSKEN 2017 HER DEN 28 NOVEMBER 2017 HAR Æ ENNO IKKE SETT Min datter silje TILBAKE MED RESTEN AV familien, HAR VÆRT NØYDT I NØYDT T Å LA VÆRE. SIST Æ SÅ de VAR I BEGYNNELSEN AV FEBRUAR 2017. )  PS ONDTE SYRE ER KUN FARLIG FOR MÆ.  Æ SKULLE TIL MIN IKKE MAMMA I GÅR, DA Æ RINGTE PÅ DØRA HØRTE Æ MINE barne barn DER INNE Å Æ BLE NØYDT T Å STIKKE Å GJEMME MÆ, Å FIKK DET T UTEN Å BLI SETT AV silje OG de.  JA HEILE UNNIVERSET KUNNA HA BLITT SPRENGT T HELVETE HADDE SYNET T silje OG MÆ MØTTES. Min datter silje HAR TENN PLUGGENE T BIG BANG I SYNET SITT.  ( BIG BANG ER TILINTETGJØRELSE AV ALL EKSISTENS. )

NUMMER 2 FORTSETTELSE FØLGER. 

7 MAI 2018. TENKTE Æ SKULLE FORTSETTE MED BEVISGJØRINGEN HER IFRA 2017. MEN SKRIFTEN LOT SEG IKKE LAGRES AKKURAT NO FÅR PRØVE PÅ VED EN SENERE ANLEDNING IGJEN. DETTE MULIG FOR SIKKERHETA FOR VåRt UNNIVERS 👸  

DAGEN I DAG ER DEN 19 MAI 2018. Æ KAN RØPE HER AT Æ ALDRI MERE KAN STÅ ANSIKT TIL ANSIKT MED MIN atter ilje MERE 😢 HISTORIEN OM DETTE KOMMER ETTERHVERT. NO MÅ Æ BRUKE DEN TIDEN SOM ER TILBAKE PÅ Å ORDNE OPP NEDPÅ MIN BUTIKK PÅ KAIA SOM Æ AVSLUTTER DEN 23 JULI. ETTER DENNE DATO BLIR DET MERE TID TIL Å SKRIVE PÅ FLERE PLASSER HER I MITT VERK.  

 

NUMMER 2 ......  HER ER FORTSETTELSEN PÅ Å OPPDAGE VERKET 

13 APRIL 2017 OG FORTSATT PÅSKE.... PARADISET ÅPNER SEG FOR MÆ 💚⚽️💚⚽️💚⚽️💚 GRATIS LUKSUS MIDDAG OG VANLIG DESSERT 😁 I OMSUNDET.  PUDDIG OG VANILJESAUS. MIN FØRSTE BORD KAVALER VAR EN mann ann IFRA FRELSESARMEN. Æ BLE NØYDT I NØYDT ( MÅTTA MÅ TVUNGET AV MASKINA I MÆ SJØL TIL Å SI TIL annen ! AT FRED PÅ KORDA SKA SKJE OG ØYANTIG NÅR, MEN AT DET VAR KUN SNILL SNILL, IKKE NOE RELIGIONER OG AT DET ALLTID HAR VÆRT HELVETE NEDPÅ NA JORDA MED RELIGIONER. DA SA annen MED MUSLIMER OG LA TIL KRISTENDOM. DA BLE DET FREDELIG MIDDAGS SPISING MEN PLUTSELIG VAR DEN annen BORTE OG EI NY dame ame KOMMET VED SIDEN AV MÆ ei i SOM PLEIDE Å SITTE PÅ MED MÆ HJEM EN GANG I MELLOM. SÅ Vi HAR FORUT SNAKKET LITT SAMMENS, SÅ I DAG LURTE o PÅ HVA Æ GJORDE PÅ OG OM Æ HADDE DET TRAVELT FOR TIA SÅ LA o T DU HAR DET VEL TRAVELT MED BUTIKKEN....BUTIKKEN HAR Æ DET IKKE TRAVELT MED Æ HAR DET TRAVELT MED PARADISET OG FRED PÅ JORD 🔨🕯⚽️ 

I SKRIVENDE STUND DEN 14 JANUAR 2019 ER DET EN HEILT SPESIELL DAG UNNIVERSETS DOMMER HAR FALT PÅ DENNE DAG, HER KOMMER ET BILDE TIL MIN LIVS SITUVASJON NÅ FOR TIA 😢 MEN DET ER NØYDT T Å GÅ GIR Æ OPP KAN big bang SKJE Å DET MÅ Æ PRØVE Å UNNGÅ 💚⚽️🕯

FORTSETTELSE NUMMER 2  ama LURTE PÅ HVA MENER DU MED DET Æ SVARTE SNILL SNILL SNILL ER DEN ENESTE MÅTEN Å FÅ FRED PÅ JORD OG LA TIL AT DET IKKE FINNES NOEN gud I HIMMELEN 😆 Æ TROR kjærringa jærringa HOLDT PÅ Å DÆTTA SAMMENS 😄 NO MÅ DU SLUTTE MED TULLET DITT Æ TROR PÅ DET Æ VIL Æ SA o. 😄😄😄 LITE ANTE  Æ AT o VAR TROENDE PÅ TA greian reian I HIMMELEN.   SÅ BLE DET EI LITA PAUSE FØR Æ FORTSATTE ÆSKA BEVISE AT DET IKKE FINNES NOEN  Gud ud I HIMMELEN SA Æ T o.  DET KAN DU IKKE SA o T MÆ JODET KAN Æ SA Æ FORDI Æ VEIT Å SAMT HAR HOLDTPÅ MED SKAPERVERKET ondt ndt OG GODT I 12,5 ÅR NO 🕯🕯🕯🕯 SÅ VAR DET NOE AV betjeningen etjeningen DER SOM SA AT Æ MÅTTE STOPPE OG Æ SVARTE AT DET VAR o SOM SPURTE HVA Æ GJORDE PÅ MED FOR TIA. AKKURAT DER Å DA MED SAMTALEN MED o SÅ GIKK AV DØDS SKUDDET PÅ han an herr err greian reian OPPI HIMMELEN 😆😆😆. DA Æ DRO IFRA OMSUNDET FIKK Æ TO VESTER TIL EI ame SOM BOR DER Å DET MED PRISLAPPENE PÅ Å DEM PASSET PERFEKTITUM ÅT MÆ SÅ DA BLE VÅR KLÆR PÅ MÆ 😆🔨  SANT HEILT OPPRINNELIG HADDE Æ TENKT Å IKKE SI STORT DER INNE I DAG DA DET VAR SÅ MANGE ennesker DER, EI ANNA ame SOM VAR I OMSUNDET I DAG BRUKER Å FLY RUNDT PÅ BYEN MED Å PRØVE Å frelse olk Å FÅ em PÅ TRUA PÅ an dærre I HIMMELEN MEN I DAG KNØY DET IKKE FT ORD T o o SATT FORDYPET MED HODE NED I MOT ET PÅSKE EGG SÅINGEN Guds uds ORD IFRA o I DAG 😁 DEN SAMME ama VAR INNOM BUTIKKEN MIN NOEN DAGER FORUT OG Æ FORTALTE o AT an dærren ud I HIMMEL VAR DØD Å BARE OPPSPINN 🔨 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 20:17

Hi,can you confirm my payment and let me know when I can expect my order to arrive,
Thank you, Elisabeth Sjøli (order #15) 27.4.2020 paid 71kr to 3910.66.20494

...
13.12 | 11:52

GOD DAG olkens NO SKJER DET 🌻👼🌻 Å I DEN FORBINNELSE HAR Æ LAGET SMÅ GLYSERIN SÅPE BARN MED DUFT AV EPLE SOM Æ VIL SELGE TIL KUN KRONER 10,- I NOEN DAGER 🌻👼

...
13.12 | 04:40

DENNE VAKRE BABYEN SOM ER AVBILDET OVER HER ER MITT SISTE PRODUKT MED GLYSERIN SÅPE Å DEN DUFTER EPLE 👼👼👼 DEN KAN NÅ KJØPES FOR 35 KRONER ✌🏻I NETT BUTIKKEN.

...
14.02 | 11:16
NO SKJER DET har mottatt 2
Du liker denne siden