MIN BEKJEMPELSE I MOT POLITIET

 HER VIL Æ SKRIVE MINE ANMELDELSER AV politiet FOR TJENESTE SVIKT OG SAKENS GANG ANGÅENDE STJELINGA  IFRA MÆ AV de IALLEFALL BETALTE de IKKE FOR 8 POSER TØRKET FRUKT SOM Æ LA UT FOR SALG.

ANMELDELSE AV Politiet. DRO TIL Molde CIRKA 18 AUGUST Å FIKK GJORT DET PÅ Politi Stasjonen der.

DEN 11 JUNI DRO Æ TIL Kristiansund Politistsjon Å LEVERTE INN 8 POSER MED TØRKEDE BANAER OG EPLER MED KANEL.  JEG HADDE JO MED MERE ENN SOM DET MEN DET FIKK De.  EN FLOTT PAKKE T TIDLIGERE NARKO Sjef Knut Fugelsnes OG TIL Damene PÅ Politi Vakta FIKK SEG HVER EN POSE MED TØRKA FRUKT.  3 STYKK.  Æ SA TIL Dama PÅ Politi Vakta AT DI 8 POSENE SOM VAR I DI TO SKÅLENE VILLA Æ HA BETALING FOR FORDI Æ VAR KONKURS.  Æ HADDE MED EN RØD HJERTE SKÅL SOM Æ SENDTE MED Dama PÅ Vakt SOM Politiet SKULLE HA PENGER I, OG Dama SATTE HEILE GREIAN INN PÅ PAUSE ROMMET T Politiet.  Æ SA FØR Æ GIKK Æ KOMMER TILBAKE OM EI UKE Å HENTER PENGENE.  Æ HAR LEVERT MASSE T Politiet IGJENNOM EN 10 ÅRS PERIODE GRATIS MEN DENNE GANGEN HADDE Æ SÅTTE PÅ PRIS INKLUDERT MERVERDIGS AVGIFT.

 

Æ DRO FOR Å HENTE PENGENE MINE ETTER EI UKE, MEN DET VAR IKKE EI ENESTE KRONE, Æ SA T Vakta PÅ Politiet HENT POSENE MINE MED TØRKEDE FRUKTER PÅ PAUSE ROMMET, MEN DER FANTES INGEN TILBAKE. 

 

SÅ DA BLE Æ NØYDT I NØYDT T Å KOMME MÆ INN T EN etterforsker SOM VISTE SEG BARE Å VÆRE EN STUT OM Æ SKA SI DET MILDT.  Æ KOM INN T robert sagvik HVIS ETTERNAVNET ER HEILT KORREKT. 

DET SOM IKKE STOD I MIN ANMELDELSE AV robert, ER NÅR Æ KOM INN PÅ KONTORET  hans FØRSTE GANG SA han T MÆ VELG DÆ STOL SJØL DU.. Æ PEKTE PÅ STOLEN hans BAK PULTEN hans OG han VRED PÅ NESA OG Æ SA FORRESTEN Æ SKA HA EN STOL HØYERE OPP I ETASJENE HER Æ 🙂🙂🙂 LA OsS HÅPE SKJER 🙂🙂🙂   

Æ SA  T han KJENNER du TIL DENNE SORTEN Å SLENGTE EN POSE MED TØRKEDE BANANER PÅ PULTEN hans.  DET GJORDE han SA han MEN han HADDE IKKE TATT NOE NEI, NEIVEL SA Æ MEN Du FÅR FINNE UT HVEM SOM HAR GJORT DET DA SA Æ.  Han SVARTE HVORDAN KUNNE han FINNE UT AV DET ? Æ SVARTE ER IKKE du EN etterforsker DA ? JO SVARTE han OK SA Æ DA MÅ Du FINNE De SKYLDIGE SÅ Æ FÅR MINE KRONER TOTALT 160 MINST.  SÅ GA Æ han EI UKE PÅ Å KREVE INN MINE KRONER NEDPÅ politistasjonen.  MEN DETTE BLE SELVFØLGELIG RESUTATLØST.  Å Æ VAR VEL TILBAKE PÅ politistasjonen HEILE 3 GANGER  IGJEN FØR Æ LYKTES Å KOMME INN T robert IGJEN.  Å han SKYLTE PÅ AT Alle VAR PÅ FERIE, MEN OM 14 DAGER ER DET KLART SA han........BLANK LØGN.

Æ KOM TILBAKE NØYAKTIG ETTER 14 DAGER Å VENTET PÅ Å FÅ KOMME INN T han robert PÅ VENTEROMMET.  DA han ENDELIG KOM Å HENTA MÆ SÅ SA han AT Æ SKULLE FÅ KOMME INN T EN EKSPERT I DAG.  I DET Æ GIKK INN DØRA T Hans Dalh SNUDDE Æ MÆ T robert OG SA NO BLIR DET SKAPT FOR HVERANDRE ONDT, DA BLIR DET HELVETE SA robert... Hans Dalh LURTE PÅ HVA SAKEN GJALT OG Æ FORTALTE Han SOM SANT VAR Å AT Han SKULLE VÆRE EKSPERTEN. DET FØRSTE Hans Dalh SA VAR AT DENNE SAKEN KJENTE Han IKKE TIL, MEN MÅTTA TILSTÅ AT Han SELV HADDE TATT EN POSE MED TØRKEDE BANANER Å BEKLAGET Å BEKLAGET DET SÅ MYE.  Han SYTES DI VAR STEIN GODE Å LURTE PÅ HVOR Æ HADDE FÅTT TAKK I DET OG Æ FORTALTE Æ HADDE LAGET DI SELV.  UTEN Å MUKKE VILLE Han BETALE FOR SEG SELV ØYEBLIKKELIG, MEN Han VILLA IKKE BARE GI MÆ 20 KRONER, Han GA MÆ HEILE 40 KRONER ENDA Æ SA Æ IKKE SKULLE HA MERE ENN 20 AV Han.    

Æ SA T Hans AT Æ BLIR NØYDT INN T robert IGJEN.  Hans GIKK FOR Å SE ETTER robert MENS Æ VENTA PÅ Hans KONTOR, MEN robert VAR OPPTATT SÅ Æ BLE NØYDT UT PÅ VENTEROMMET IGJEN.  ETTER EN STUND KOM Hans UT PÅ VENTEROMMET Å SA AT robert VAR OPPTATT MED ET AVHØR PR TELEFON, SÅ DA SA Æ T Hans GI robert BESKJED OM Å RING MÆ ETTER DET DA SÅ GÅR Æ PÅ JOBB. Hans SKULLE GI BESKJED. 

Æ HØRTE IKKE EN LYD IFRA robert, SÅ Æ MÅTTA ATTER EN GANG TILBAKE TIL Politi stasjonen FOR Å FÅ TAK I robert PÅ NYTT DAGEN ETTER.  Å DA SNAKKA Æ BARE MED han I DØRA UTI VED VENTE ROMMET.  HVOR Æ SA T robert DU FÅR LEGGE 140 KRONER INN PÅ Politi Vakta TIL I MORGEN Å GJØR du IKKE DET GÅR Æ VIDERE MED SAKEN.  DA SVARTE robert ANMELDER DU mæ DA, JA SA Æ.  DET KOM INGEN PENGER INN PÅ Politi Vakta DEN 16 AUGUST.  

SÅ I DAG DEN 17 AUGUST RINGTE Æ TIL Politi stasjonen FOR Å FÅ TAK I Hans Dalh FORDI Æ TENKTE KANSKJE Han KUNNE KREVE INN MINE KRONER, MEN Han VAR VISST FRI T NESTE UKE.  SÅ SÅNN STÅR SAKEN I DAG DEN 18 AUGUST PLUSS AT robert HAR PÅFØRT MÆ MANGE FLERE UTGIFTER BLANT ANNET OVER 100 KRONER I PARKERINGS UTGIFTER.  UFIN HAR han OGSÅ VÆRT.

Æ VIL ANMELDE robert sagvik FOR TENESTE SVIKT.  OG Politiet I Molde SPURTE MÆ VIL DU IKKE ANMELDE Politiet MED DET SAMME FOR STJELING Å DA OK SA Æ SÅ SLIPPER Æ Å KOMME TILBAKE OM DET TRENGS.......SÅ SÅ GJORT.

 

NESTE INNSLAG SOM Æ VIL KALLE NUMMER 2 ER SVARET IFRA FRA Politiet.

NUMMER 2

IFRA Politiet 21 august 2017.

Bekreftelse på anmeldt forhold. 

Påtalemyndighetene kan fremme erstatningskrav for Dem i forbinnelse med eventuell straffesak.  Dette må i så fall dokumenteres.  Dersom De ikke allerede har levert en skriftlig dokumentasjon på et eventuelt krav, må dette gjøres snarest, og senest innen 3 uker.  Dersom ikke fristen overholdes, kan De ikke påregne at kravet blir tatt med i forbindelse med en eventuell straffesak.  Hvis De ønsker fristen forlenget, må politiet kontaktes.

Det er ikke nødvendig å kontakte politiet med mindre De har nye opplysninger i saken.  Politiet vil søke og etterforske saken slik at den blir mest mulig belyst når avgjørelse tas.  Dersom De kontakter et forsikringsselskap i sakens anledning, må dette skriv tas med, da dette er nødvendig bekreftelse på at forholdet er anmeldt. 

Når saken er ferdig behandlet, vil De få en skriftlig underrettning om påtalemyndighetens avgjørelse. 

Med hilsen

Politimesteren i Møre og Romsdal 

 

NUMMER 3 

IKKE FOR Å RØPE ALT FOR MYE AKKURAT NO MEN SÅ VIL Æ SI AT DENNE SAK MULIGENS VIL BLI SEENDE BUNNLØS HÅPLØS UT, MEN Æ SKA IKKE GI MÆ OM Æ SÅ MÅ BRUKE EN HALV MILLION PÅ Advokater OG FORHÅPENTLIGVIS AT KRISTIANSUND OG FREI POLITISTASJON ER BLITT MIN TIL SLUTT 😎 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 20:17

Hi,can you confirm my payment and let me know when I can expect my order to arrive,
Thank you, Elisabeth Sjøli (order #15) 27.4.2020 paid 71kr to 3910.66.20494

...
13.12 | 11:52

GOD DAG olkens NO SKJER DET 🌻👼🌻 Å I DEN FORBINNELSE HAR Æ LAGET SMÅ GLYSERIN SÅPE BARN MED DUFT AV EPLE SOM Æ VIL SELGE TIL KUN KRONER 10,- I NOEN DAGER 🌻👼

...
13.12 | 04:40

DENNE VAKRE BABYEN SOM ER AVBILDET OVER HER ER MITT SISTE PRODUKT MED GLYSERIN SÅPE Å DEN DUFTER EPLE 👼👼👼 DEN KAN NÅ KJØPES FOR 35 KRONER ✌🏻I NETT BUTIKKEN.

...
14.02 | 11:16
NO SKJER DET har mottatt 2
Du liker denne siden