LA DET SKJE

NO folkens NO ELLER ALDRI SÅ LA DET SKJE DET Æ SKRIVER UNDER DETTE INNLEGG.  DETTE PÅ GRUNN AV AT DET HAR BLIRT UMULIG FOR MÆ SJØL Å SENDE DIREKTE T UNNIVERSETS EKSAMEN SJØL, FORDI EN TOTAL UTSLETTELSE PÅ VåRt UNNIVERS KAN SKJE DA.  Æ HAR DAGLIG NESTEN SENDT T UNNIVERSETS EKSAMEN VIA ANDRE mennesker I ET ÅR, MEN NO LAR DETTE SEG IKKE GJØRE MERE FOR MÆ PÅ GRUNN AV AT ondte maskinene STÅR OPP I menneskene Å ANGRIPER MÆ. SKULLE dere OPPDAGE NOE SLIKT SKJE Å VED Å SENDE FOR MÆ MÅ du/dere ØYEBLIKKELIG AVSLUTTE DET. 

LA DET SKJE 

PARADISER SKJER SÅ æ SKA SENDE T UNNIVERSETS EKSAMEN FOR MODER JORD UNNI KVERNEN AT ondt OG GODT MÅTTA MÅ NØYDT, MÅTTA MÅ NØYDT, MÅTTA MÅ NØYDT, MÅTTA MÅ NØYDT, MÅTTA MÅ NØYDT T NØYDTEN SIN. SKA DET I SKA DET T PUNKT Å PRIKKE UTEN NOEN FEIL IFRA I GÅR T PERFEKTITUMET FOR UNNIVERSETS EKSAMEN MED FRED PÅ JORDA DEN 30 MAI 2025 KLOKKA 13.00 Å DETS PARADIS ETTER FRED PÅ JORD. DETTE GJØRES VED AT du SIER HEILE GREIAN SOM STÅR OVER TIL EN ANNEN person SÅ SENDES DET IGJENNOM all levende eksistenser Å ET STEG NÆRMERE FRED PÅ JORD. MENNESKET ER DEN STØRSTE DATAMASKINEN INGENTING OVERGÅR DET. SÅ LA DET SKJE 🙂🤪 

 

LA DET SKJE 

DA VIL æ SENDE T UNNIVERSETS EKSAMEN FOR MODER JORD UNNI KVERNEN  VEKK VEKK VEKK Å UT I UTVEKKEN MED NARKOTIKA, TOBAKK OG ALKOHOL Å VEKK VEKK VEKK FOR ALLTID BESTANDIG ALLTID. SI DETTE OGSÅ TIL EN ANNEN person. 

 

HAR du EN samboer SÅ HÅPER Æ AT du TAR ANSVAR Å PRØVER Å FÅ SAGT DISSE ORD HVER DAG SÅ REDDER du VåRt UNNIVERS. SKRIV GJERNE I MIN GJESTEBOK OM du VIL DET ELLER TA DIREKTE  KONTAKT MED MÆ PÅ TELEFON 97884593. HADDE VÆRT VELDIG FINT Å VITE OM NOEN TOK ANSVARET. MEN LEVER Æ OVER MED all eksistens ondt VIL Æ NOK FINNE SVARENE PÅ MIN VEI. 

ALT DETTE ER SKREVET DEN 17 DESEMBER 2017. I GÅR MØTTE Æ 3 BIG BANG  ( tilintetgjørelse av all eksistens ) Æ FIKK SENDT DI UT IGJEN I all levende eksistenser. MEN SMELL DI I MÆ ER Vi FERDIGE. I KVELD VIL Æ FORSØKE EI NY SENDIG VIA SAMME mennesket DETTE FORDI DETTE ER MIN ENESTE MULIGHET FOR Å FÅ DET T PÅ UTEN HJELP IFRA dere. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 20:17

Hi,can you confirm my payment and let me know when I can expect my order to arrive,
Thank you, Elisabeth Sjøli (order #15) 27.4.2020 paid 71kr to 3910.66.20494

...
13.12 | 11:52

GOD DAG olkens NO SKJER DET 🌻👼🌻 Å I DEN FORBINNELSE HAR Æ LAGET SMÅ GLYSERIN SÅPE BARN MED DUFT AV EPLE SOM Æ VIL SELGE TIL KUN KRONER 10,- I NOEN DAGER 🌻👼

...
13.12 | 04:40

DENNE VAKRE BABYEN SOM ER AVBILDET OVER HER ER MITT SISTE PRODUKT MED GLYSERIN SÅPE Å DEN DUFTER EPLE 👼👼👼 DEN KAN NÅ KJØPES FOR 35 KRONER ✌🏻I NETT BUTIKKEN.

...
14.02 | 11:16
NO SKJER DET har mottatt 2
Du liker denne siden